Duane's Resources - The Portrait

Huset och dess kostnader.

När man har familj kan det var bra att göra en översyn på vad man behöver göra för att alla ska må bra och det första jag tänkte på var vårt hus. Detta för att vi hade förut för några år sedan hade problem med att det var så superkallt inomhus att jag ville veta vad jag kunde göra för att huset skulle bli varmare och det jag gjorde var att kontakta en firma som kunde göra en energiberäkning och detta för att veta om det fanns något som var smart att göra med det så att våra årskostnader blev mindre och gjorde att vi kunde leva billigare. Det jag fick veta av denna kontroll var att det var lite isolering och detta gjorde jag någonting åt och detta hade en större verkan än vad jag kunde fattat förut och det är jag tacksam över att jag kunde få hjälp med denna beräkning.