Duane's Resources - The Portrait

Gör dig själv en tjänst

I dagens hets är det lätt att glömma bort sig själv och fler och fler får utmattnings symtom just för att man bara kör på och gör allt själv. Det är lätt att speciellt motiverade och ambitiösa gärna vill göra allt jobb själv, och visst kan det vara väldigt bra egenskaper i arbetslivet men det är också lätt att man kör slut på sig själv.

Vad man bör tänka på

Det är viktigt att tänka på sin hälsa och inte ta på sig för mycket, man bör lyssna på kroppens signaler så att man inte bränner ut sig. Och det är ju lättare sagt än gjort men ack så viktigt det är.
En sådan sak som kan hjälpa är att se över ens arbete, vad kan man göra för att minska på arbetsbelastningen? Finns setsaker som man kan leja bort och låta andra göra? Anlita någon firma som göra det åt en?
Ja förmodligen finns det det, det finns nästan alltid hjälp att få om man är villig att ta emot den. Så gör det, har du till exempel något arbete som behövs göras som har med marknadsföring att göra, lej bort det. Anlita smarter marketing och låt dom göra det. Dom gör det toppen, då behöver du inte oroa dig för det. Ett jobb mindre.
Det är värt att tänka över sina arbeten och uppgifter på det viset.
Då kan man slippa att bränna ut sig och kunna njuta mer plus att det oftast blir ännu bättre om man låter några proffs ta sig an jobbet.

Ja i vår tid som vi lever i så är det otroligt viktigt att man inte bara låter sig ryckas med utan att man tänker till och stoppar sig lite och tänker efter.
Då kommer man att hålla i längden vilket är det man vill göra och det är det man önskar.