Duane's Resources - The Portrait

Kul på jobbet

Man vill ju helst ha kul på jobbet det tror jag alla håller med om, och det är ju jätte kul när man har kul på jobbet. N är man känner att man trivs och att det man gör känns meningsfullt.
Det finns mycket som man kan göra för att man ska ha kul på jobbet. Ibland kan det vara nödvändigt med en liten kick off eller så också för att få igång alla på jobbet. Ja det kan verkligen vara skönt att göra något kul ihop när man annars bara jobbar ihop. Ja då kan det bli en bättre stämaning på jobbet sen när man kommer tillbaka från kick offen. Så det kan ju vara ett tips om man känner att det inte är så kul eller att ålål inte riktigt jobbar så bra tillsammans.

Vad finns det att göra?

Det finns en hel del att hittapp, ja när man börjar söka på det så kommer det upp massor med roliga saker som man kan hitta på. Man kan göra femkamp, grilla, rida, åka iväg till något härligt ställe och göra lekar. Ja det finns verkligen väldigt mycket som man kan hitta på tillsammans om man känner att man vill ha lite mer roligt på jobbet. Eller så kan det vara bra om det är många nya på jobbet så att man lär känna varandra lite bättre och snabbare. Då kan man också göra en kickoff så att man har lite mer kul.
Ja det finns verkligen mycket att hitta på, jag tycker smarter marketing är ett skönt företag som verkar ha roligt tillsammans. Säker på att dom har åkt på någon skön kick off ibland för att behålla den härliga stämningen.
Så känns det som att det behövs lite mer glöd och glädje på jobbet, fråga dig när var det senast ni var på kick off?