Duane's Resources - The Portrait

Mysig liten utflykt

När man har några dagar ledigt så kan det vara extra skönt att göra något som man tycker är skönt och att kunna komma iväg och göra något som man tycker är kul. Det kan vara att ta en liten trip som att ta en sightseeing båt i stockholm och njuta lite av stan från ett annat håll.
Ja en sån liten utflykt kan vara väldigt mysig och ge väldigt mycket, ja det finns så mycket som är mysigt och kul att göra tillsammans med familj och vänner.
Ja der är nått som man kan göra flera gånger per år och det är ju härligt.

Kul med flera små utflykter

Ja det där kul med flera små utflykter tycker jag, det kan vara väldigt skönt att komma iväg lite då och då. Det är bra för det behöver inte kosta så mycket men man får lite avkoppling lite då och då och det är ju toppen när det är så och att man kan njuta på det viset.
Ja det finns mycket som man kan hitta på och som man mår bra av att göra och det gäller att hitta det som man tycker om och som man mår bra av att göra så att man kan koppla av och ha det lite extra skönt och lugnt när man behöver det.
Så det är nåt som man kan tänka på och som man kan göra som kommer att göra att mår lite extra bra och som är kul att göra och att få göra tillsammans med familjen och med sina vänner om man vill det. Ja det finns så mycket som man vill göra och det gäller att ta en sak i taget och att man kan göra det som man tycker är härligt  som man mår ra att göra som att ta en liten båttur då.